Löpträning - enskilt eller i grupp

Kul att du hittade hit men jag kan för närvarande inte ta några fler adepter eller grupper annat än för enstaka tillfällen!
  • Vill du bli en snabbare löpare?
  • Är du trött på att träna ensam?
  • Är ni ett gäng som behöver någon som håller i träningspassen?
  • Behöver du någon som hjälper dig med träningsplaneringen?

Jag jobbar idag med både enskilda löpare och med grupper där målen med löpningen spretar rejält. Den gemensamma nämnaren är att utvecklas som löpare. Jag har gått en löpcoachutbildning men baserar det jag gör på egna och andras erfarenheter. Erfarenheter som jag byggt genom tränings- och tävlingslöpning sedan 1978 och som är kompletterad med kunskap från dussintals böcker om träning. Jag tror på att ha roligt medan ni tänjer på gränserna och att jobba efter sina egna förutsättningar.

Jag jobbar för tillfället med både större och mindre grupper, med löpare strax under den yppersta Sverigeeliten och med glada motionärer. Och oavsett vilken fart eller ambitionsnivå vill jag att det finns glädje i löpningen! Tillsammans sätter vi vettiga mål och sen jobbar vi framåt efter en skiss. Vill ni boka in er på enskilda träningspass går det utmärkt i mån av tid och jag kan lägga upp de passen efter era förutsättningar. Notera att enskilda PT-timmar eller gruppträning helst utförs i norrförort till Stockholm. Företrädesvis i Täby där jag har utmärkta löpområden.

Jag vill ge träning anpassat till individen och känner jag att det ni vill göra inte kommer att fungera med min filosofi kommer jag att tacka nej till uppdrag. E-posta mig från länken till höger eller kontakta mig enligt informationen på kontaktsidan så berättar jag mer om priser eller skickar en offert.

Till vänster: Min snabbaste adept tillsammans med en stolt mamma. Han orkar till slut ge tummen upp efter att ha sprängt sub 2:40 för första gången och fullständigt tömt sig på alla krafter.

Självklart är jag godkänd för F-skatt.